familjemassa

Krakel och spektakel

april 24, 2014 Posted by Maria - Inga kommentarer

I helgen ser ni mig på mässan Krakel och Spektakel i Halmstad Arena.

Jag kommer erbjuda fotografering och presentkort till bra mässpris, perfekt att ge bort till vänner och familj! Eller varför inte unna dig själv en fotografering längre fram?

Jag kommer ha fotograferingar på lördag kl: 10-12 och söndag kl 15-17.
350 kr för 5 fotografier (ord.pris från 1250 kr).

Välkomna!

 

Kram Maria

 

__________________________________________________________________________

Krakel och Spektakel – mässan för hela familjen!

För andra året i rad slår vi upp portarna till Halmstad Arena och bjuder på Krakel & Spektakel. Inför 2014 har vi ett nytt koncept där vi bjuder in till en mässa – för hela familjen! Alla är välkomna, gammal som ung och det finns något för alla! Massor med nyheter, bra mässerbjudande och nytänkande kommer att göra 2014 års Krakel & Spektakel i Halmstad till en mässa utöver det vanliga! Här möts föräldrar, blivande föräldrar, professionella och kunniga branschrepresentanter, nya entreprenörer och naturligtvis – en massa barn! En perfekt mix av kunskap, shopping, nyheter och underhållning. Vi satsar stenhårt på marknadsföring och förutom reklam i TV, radio, tidningar och på bloggar så kommer hemsidan och Facebooksidan hållas uppdaterad med roliga tävlingar och presentationer av våra samarbetspartners ända fram till mässans start!

Öppettider för besökare: Lördag 26 April 10.00-17.00 Söndag 27April 10.00-17.00

Entré: Vuxen 90 kr per dag. Barn under 15 år gratis, endast i vuxet sällskap. Vi tar både betalkort och kontanter.

Plats – Halmstad Arena. Halmstad Arena ligger utmed Växjövägen ca tre km öster om Halmstads centrum. Via E6:ans avfart 44, riktning mot centrum är arenan lätt att nå med bil. Från Halmstads centrum kör du väg 25 österut mot Växjö. Runt arenan finns ca 1 100 gratis parkeringsplatser samt 600 cykelparkeringar.